MIMME

Lekker makkelijk… en leuk!

Mimme is dé plek voor ruilhandel van gratis diensten. Je ruilt niet één op één, maar kris kras. Het werkt zo: je biedt een dienst aan, en neemt zelf een dienst af bij iemand anders die iets aanbiedt. Wanneer een dienst van jou wordt afgenomen, verdien je één mimme. Met die mimme kan jij van iemand anders een dienst afnemen. Dat kan van alles zijn, van kinderopvang, tot aan autowassen, van een taart bakken, tot aan een trui breien, van meeliften, tot aan de was doen. Oh ja, je vindt elkaar eenvoudig via de knop ‘zoek op locatie’.

Je hoeft het niet alleen te doen

Soms is het leven druk en kost het volop energie en geld om alles zelf op te lossen. Dat hoeft niet. Op mimme.nl liften we mee op elkaars bezigheden en sterke punten. Ga jij met je kind naar zwemles? Bied op mimme.nl aan om een kind van een ouder, die tijdnood heeft, mee te nemen. Verdien met deze dienst een mimme en vraag of iemand jouw hond wil uitlaten als jij geen tijd of zin hebt.


Maak je gemak

Mimme wil mensen aan elkaar verbinden om het combineren van gezin, werk, maatschappelijke en sociale bezigheden te vergemakkelijken door het kris kras uitwisselen van gratis diensten. Denk aan kinderopvang, eten, tuinieren, handwerken, boodschappen, dieren, vervoer en computer.


Lift mee op elkaars bezigheden

Kook jij graag en lekker? En vaak te veel? Bied een maaltijd aan op mimme.nl en verdien een mimme. Misschien kan iemand anders jouw administratie op orde brengen. Of je vakantiefoto’s inplakken.


Ontmoet de moeder in elkaar

Stichting Mimme is opgezet door vrijwilligers. Mimme.nl is een maatschappelijk initiatief, met als doel: elkaars leven makkelijker en plezieriger laten verlopen. Vanuit deze gedachte koos team Mimme haar naam. Mimme is namelijk het oude Urker woord voor moeder of mamma. Al het goede van die vroegere moeder van dat grote gezin terugvinden in elkaar – dat wil Mimme bewerkstelligen.


Terug naar home   Bekijk alle advertenties